fbpx

Første føl efter Gloria De Campeao i Sverige

Stefan Friborgs Dubai World Cup (Gr.1)-vinder, brasilianske Gloria De Campeao, er blevet far til sit første føl i Sverige. Det skete tirsdag kl. 21.30 på Alebäcks Stuteri i Lidköping hos familien Björnsson, hvor Gloria De Campeao selv stod opstaldet i sidste bedækningssæson.


“Vi fik et fint hingsteføl ud af vores egen hoppe Premier, og det er ikke alene første føl efter Gloria De Campeao, men også det første fuldblodsføl vi selv ejer her på stutteriet”, fortæller Peter Björnsson til galopsport.dk.

Føllets mor Premier var en fremgangsrig væddeløber for Stall Question og træner Lennart Reuterskiöld Jr. Hun vandt fem af sine 33 karrierestarter og tjente godt og vel 450.000 svenske kroner. Hendes største sejr i karrieren var som 2-årig i Götalandlöpning, og samtlige hendes triumfer blev taget på distancer mellem 1000 og 1200 meter.

Gloria De Campeao er nu tilbage i Brasilien efter en succesfuld bedækningssæson i Sverige, hvor han bedækkede ca. 90 hopper. Alebäcks Stuteri har i år fået en arvtager til Gloria De Campeao i Stockholm Cup (Gr.3)-vinderen Mores Wells (Sadler’s Wells).

Picture of Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top