fbpx

Hans Adielsson sadlede syv vindere i 2011

Svenske Hans Adielsson havde som man kunne forvente ikke nogen let start i sit comeback-år som galoptræner i England, hvor han har nedsat sig som privattræner for landsmanden Erik Penser i Kingston Lisle.


Alligevel kan Adielsson med en vis stolthed se tilbage på det forgangne år, som bød på syv vindere, 13 andenpladser, 11 tredjepladser og 13 yderligere placeringer i 125 starter.

Rent indtjeningsmæssigt har Hans Adielsson ligget kraftigt under de udtalt kritiserede præmiesummer i engelske væddeløb, og på trods af de syv sejre og mange placeringer, opnåede stalden blot lidt mere end 26,000£ i samlet præmiesum, hvilket svarer til godt halvdelen af førstepræmien i Dansk Derby.

Adielsson har haft et fint samarbejde med en anden svensker, nemlig det unge lærlingetalent Nicole Nordblad, der opnåede fem sejre på ryggen af sin læremesters heste i 2011. I år har Nicole Nordblad allerede redet en enkelt vinder, dog ikke for Hans Adielsson, men for Mark Wellings. Adielsson har endnu ikke startet heste i 2012, og der er i skrivende stund heller ikke meldt nogen til start.

Picture of Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top