fbpx

Tophoppen Lady Clementine går i avlen

Hårdt satsende Stutteri Hjortebo i Bjerringbro har nu udvidet hoppebestanden med Lady Clementine, som herved har afsluttet sin flotte løbskarriere.


Lady Clementine kom allerede i fokus som 2-årig med sejr i fremdeles Vinterfavoritternes Ærespræmie, men også andenpladserne i Skandinavisk Opdrætningsløb og Dansk Kriterium fik smilet frem hos ejerfamilien Salling i Århus.

Og glæden blev ikke mindre da Lady Clementine som 3-årig tog stikket hjem i Jyllandsløbet i Smilets By, efter et mønsterridt af jockeyen Kim Andersen.

Lady Clementine blev endvidere en god anden i det klassiske Mowerinaløb, kun overgået af “umulige” Funny Legend.

Med All Right på modersiden og Richard Of York som far, var forventningerne store da træner Søren Jensen modtog den skimlede hoppe på Enghavelyst i efteråret 2002.

Moderen havde vundet syv sejre og 497.500 kroner, herunder pletskud i Dansk Opdrætningsløb, Dansk Kriterium, Dansk Avlsløb, Fabellaløb og Mowerinaløb.

Og Lady Clementine har så sandelig ikke skuffet med en præmieindtjening på 481.500 kroner.

“Vi har allerede besluttet, at Lady Clementines første partner bliver Academy Award”, siger en velfornøjet Søren Hjorth Jensen på Stutteri Hjortebo her til aften.

Stutteriet fik adskillige gode priser på Danmarks-historiens bedste unghesteauktion i sidste måned, og det har givet appetit på nye investeringer.

Picture of Carsten Bundgaard

Carsten Bundgaard

Fokus: Skandinavien. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top