fbpx

Valmir De Azeredo dobbelt Jägersro-Champ

Brasilianske Valmir De Azeredo startede 2011 som lærling, men da sejrene kom på samlebånd over hele Skandinavien, nåede han blot at vinde ni gange på sin hjemmebane Jägersro, inden han mistede resten af sin rytterlettelse og derfor måtte kæmpe på lige fod med de etablerede skandinaviske jockeynavne.


Det gjorde dog ingenting, for sejrene fortsatte med at hagle ned over brasilianeren, der i onsdags kunne afslutte sæsonen som klokkeklar vinder af de professionelles jockeychampionat. Valmir opnåede 31 sejre, og samtidig var der ingen andre lærlinge der nåede op på siden af hans ni sejre i denne kategori, hvilket gjorde ham til dobbelt champion på Jägersro.

Lennart Reuterskiöld Jr sidder tungt på Jägersros trænertrone, og igen i år kunne den ældste bror i trænerfamilien fejres som suveræn champion med ca. 4,5 millioner svenske kroner i samlet indtjening, hvilket er dobbelt så meget som Francisco Castro på andenpladsen.

Junior træner også årets mest vindende hest på Jägersro, Stall Gransäters Uppercut Action, og gennem navne som Peas And Carrots og Alcuhuaz var Junior ligeledes med til at sikre ejerchampionatet til Zawawi Racing.

Også i år gik amatørtrænerchampionatet til Peter Jardby, mens Sveriges verdensstjerne på Fegentri-scenen, Tina Henriksson, hjemtog amatørrytterchampionatet.

Picture of Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top