fbpx

Kill The Crabs barnebarn debuterede med storløbssejr

De fleste husker naturligvis fortsat hoppen Kill The Crab, der i 90’erne udmærkede sig som én af Skandinaviens allerbedste hopper gennem tiderne og velsagtens kan kaldes for “90’ernes Funny Legend”.


Kill The Crab var faktisk endnu bedre, idet hun også formåede at slå igennem internationalt ved at vinde det tyske Gruppe-2-løb Berlin-Brandenburg Trophy foran den senere internationale avlshingst Royal Abjar.

Kill The Crab ejes i dag af Stall EOS, der igennem hele hendes avlskarriere har givet hende alle chancer for at levere nye topvæddeløbere, og det er også blevet til en Listed-vinder i Barathea-sønnen Killaden, men derudover har hun ikke formået at levere den helt store stjerne.

Det kan dog være, at det i stedet bliver Kill The Crabs eget barnebarn der bliver familiens næste virkelige tophest. I Eivind Eckbo Legats Vandrepokal over 1200 meter græs gav Wido Neuroth nemlig debut til engelskopdrættede Killcoona, en datter af den tyske Gruppe-1-vinder Ransom O’War og Kill The Crabs datter Killgra (Grand Lodge), og den fukse hoppe tog en mildest talt suveræn sejr i opgøret under trænersønnen Jan-Erik Neuroth.

Killcoona vandt overlegent med 3½ længde før Picture Perfect og den tidligere vinder Madame If, som var yderligere 3½ længde efter på tredjepladsen. På trods af at det var Kilcoonas første karrierestart, var hun spillet til favorit i totalisatoren, så rygterne om et vist talent havde sikkert allerede floreret på Øvrevoll.

Kilcoona er både ejet og opdrættet af Stall EOS, der virkelig ser ud til at have meget at se frem imod med den fine hoppe, som noterede sig 75.000 norske kroner i sit livs første start.

Picture of Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top