fbpx

Bror til auktionsåring dobbelt vinder i USA

Fynske Stutteri Løkkemarken ser ud til at gå en rigtig spændende auktion i møde, når de lørdag den 6. september fremstiller tre åringer på York Stutteri.


Stutteriets hoppeåring Duracell, nr 65, er nemlig halvsøster til Encinas, der i juli og august har vundet to gange på Saratoga i USA.

Duracell er en fuks hoppe efter den tyske avlshingst Sholokhov (Sadler’s Wells) og Sekirk-datteren Epik. Epik var selv ustartet, men i avlen har hun allerede nu vist sig som en glimrende producer med sit første afkom Encinas, der både er vinder i Tyskland, Dubai og nu også USA.

Den Listed- og Gruppe-3-placerede hingst vandt den 31. juli et Claiming Race på Saratoga med 27.600 US$ til vinderen, og den 20. august var han atter ude i et tilsvarende løb på samme bane, hvilket resulterede i endnu en sejr for Zabeel International Stables.

Udover Encinas er Epik også mor til Escardo, der er vinder af fire løb i Tyskland. Sholokhov-åringen er Epiks første afkom i Skandinavien, og hun bliver uden tvivl en spændende type at følge fremover.

Picture of Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top