fbpx

Sara, Fredrik og Nicholas er alle på vej tilbage

Vinteren har ikke været noget at skrive hjem om for hverken Sara Slot, Fredrik Johansson eller Nicholas Cordrey, som alle har været sygemeldt med længerevarende skader. Håbet er dog lysegrønt for alle tre, især for Sara Slot, der nu er tilbage på hesteryg.


Sara Slot har været på en skræmmende rutschetur igennem de seneste tre år, hvor hun har vekslet imellem stor succes på turfen og det ene kedelige uheld efter det andet. Den danske jockey er dog så langt fremme i genoptræningen, at hun har gode muligheder at ride på Klampenborgs premieredag lørdag den 18. april.

Det samme gælder Nicholas Cordrey, der i et styrt på Täby brækkede nogle nakkehvirvler og ikke siden har kunne ride. Cordrey er endnu ikke tilbage i sadlen, men udtaler til skandinaviskgalopp.com at han motionerer på træningshesten “plastic wonder” i hjemmet og forventer at være klar til den danske sæsonstart.

Lige så hurtigt går det desværre ikke for svensk galopsports største jockeynavn gennem tiderne, Fredrik Johansson, der i vinterpausen er blevet opereret i skulderen og i bedste fald er tilbage når jagten på klassisk hæder går ind i første halvdel af maj.

Fredrik Johansson udtaler til skandinaviskgalopp.com, at han er tilbage som førstejockey for Wido Neuroth når han er sin skade kvit, Nicholas Cordrey har sin base hos Hanne Bechmann på Enghavelyst i Klampenborg, mens Sara Slot kommer tilbage som freelance og lige nu søger arbejdsmuligheder i Sverige og Danmark.

Picture of Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top