fbpx

Hvor blev lyd og billede af?

På Klampenborg Galopbane har man adskilt billede- og lydsiden – uvist af hvilken årsag, men da det også er tilfældet på flere andre danske baner, må man antage at dette er gjort på anlægsrådgivernes foranledning.


“Da DanToto’s OB-vogne ankom til Klampenborg kunne man konstatere, at der var en defekt billedmikser, og i det første stykke tid var vi i tvivl om der i det hele taget ville komme billeder ud til publikum og indskudsboderne”, siger banespeaker Michael Koefoed.

Fotograferne blev dog bedt om at ”følge” løbene alligevel, da det viste sig at voldgiften havde ubrudte signaler fra kameraerne. Man knoklede ovre i OB vognen, og det lykkedes faktisk at gennemføre første løb med ét kamera og resten dagen med fuld opsætning.

Men det var ikke det eneste problem Klampenborg løb ind i. “Musikken spillede som den skulle inden løbene gik i gang, men så forsvandt lyden pludselig midt i en sætning inden prøveløbet og med de andre problemer der allerede var konstateret, var det nærliggende at tro, at fejlen lå i OB-vognen”, siger Michael Koefoed og fortsætter:

“Vi har flere lydkilder på Klampenborg Galopbane – Løbsreferent, satelitlyd, musak, banespeaker, DVD lyd etc – men de har alle det tilfælles, at for at komme ud på banen, skal de igennem den samme mixer, og da man efter det u-speakede prøveløb kunne konstatere, at man nu heller ikke kunne levere musik til publikum, var fejlen konkretiseret til vores eget anlæg. Vi kontaktede vores rådgiver, som mente at dette kunne klares med en genstart af mixeren og lyd-pc”.

Det hjalp faktisk, selvom processen var noget langsommelig (3-4 minutter). Fejlen genopstod desværre flere gange i løbet af dagen, nok mest bemærkelsesværdigt under dagens hovedbegivenhed, Vinterfavoritternes Ærespræmie, der foregik i fuld tavshed som et træningsarbejde på græsset mandag morgen.

“Fejlen er ikke periodisk, og det gør den endnu sværere at lokalisere, men én ting er sikkert – det får top prioritet allerede fra mandag. Vi beklager selvfølgelig” lyder det fra en noget frustreret Michael Koefoed dagen derpå.

Picture of Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top