fbpx

Frontier Star viste sit sande format!

Efter sin højst overlegne sejr i sin enlige start som 2-årig, var Fredrik Reuterskiöld-trænede Frontier Star hele vinteren igennem en af de store “snakheste” til Svenskt Derby (L), men hans måde at løbe på i foråret indikerede klart, at der var noget i vejen med den amerikanske import.


Canadian Frontier-sønnen nåede aldrig til start på den svenske Derbydag, og efter tre anden- og to tredjepladser lykkedes det ham endelig at krydse målstregen først i Treårseliten over 1600 meter på Täby den 14. oktober. Derfra og til at skulle kunne besejre de bedste 3-årige milere i Skandinavien i Mischa Kahns Minneslöpning så dog ud til at være for stort et spring for Frontier Star, men ikke desto mindre fik han endelig vist sit sande format søndag eftermiddag, med en sikker halvanden længdes sejr foran storfavoritten Giant Sandman/Espen Ski.

Lærling Valmir de Azeredo var i bøjlerne på vinderen, der tjente 150.000 svenske kroner til US Star Racing. Fredrik Reuterskiöld besatte også tredje- og fjerdepladsen i opgøret gennem Halos In The Hall/Shane Karlsson og Gladtoseeme/Manuel Martinez, mens Wido Neuroths Concussion/Jan-Erik Neuroth fik de sidste præmiepenge foran Symbol Of Arch/Lennart Hammer og Boxing Day/Jacob Johansen.


Trippel til Azeredo, Reuterskiöld og Danekilde

Valmir De Azeredo fortsatte sin sejrsrække med Hurry Lime, ligeledes trænet af Fredrik Reuterskiöld, i Marinette Silverhandikap over 1350 meter, og endelig afsluttede han dagen med at vinde på ryggen af Mandrake El Mago-sønnen Imanuel i et Svensk-Maidenlöpning for træner Caroline Malmborg.

Fredrik Reuterskiöld sadlede selv sin tredje vinder med 2-årige Anton, der efter sin andenplads bag Elusive Time i Vinterfavoriternas Pris var spillet ned til 1,1 i totalisatoren. Antonius Pius-sønnen indfriede forventningerne med en sikker længdes sejr foran Hortensia/Fabienne De Geer.

Også Dina Danekilde tog en trippel denne løbsdag – hun lagde ud med en maidensejr på ryggen af Tommy Gustafsson-trænede Novasun, derefter vandt hun Svensk-Eliten med kort hoved på ryggen af sin læremester Ole Larsens King Bulltofta, og endelig rundede hun af med at sejre på ryggen af Annika Källse-trænede Tyrconell.

Picture of Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top