fbpx

Matchmaker med hingsteføl efter Selkirk

Elkær Stutteri, der i fjor havde endnu en fremragende sæson med klassiske sejre til både Somerville og High Flyer, har fået endnu mere at glæde sig over. Den 5. marts nedkom den tidligere Larch Ærespræmie- og Pompøs Cup-vinder Matchmaker (Funambule) med en fuks hingst efter Kirsten Rausings trefoldige champion Selkirk.


Selkirk er far til 12 individuelle Gruppe-1-vindere, og i Skandinavien er han især kendt som far til legendariske Valley Chapel.

Matchmaker var foruden sejrene i Larch Ærespræmie og Pompøs Cup (foto herunder) også anden i Dansk Breeders’ Cup bag “umulige” Funny Legend, og året forinden sluttede hun fjerde i både Mowerinaløb og Dianalöpning. Hun nåede en karriereindtjening på over en halv million svenske kroner, og naturligvis har hun fået lov at bære en af de ældste danske blodlinjer videre i den danske avl.

Matchmaker er som datter af Empress også halvsøster til bl.a. Liberty (Kris), som foruden at vinde både Dansk St. Leger, Fawzia Stakes og Sceptre Stakes, selv har bevist sit værd i avlen som mor til både Condor og sidste års svenske St. Leger-vinder og dobbelte Derby-3’er High Flyer.

Picture of Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top