fbpx

Karakorun sæsondebuterer på Jägersro

Allerede i denne uge går det for alvor stærkt med væddeløbene overalt på de skandinaviske hovedbaner. Jägersro holder Lunch-Premiere onsdag eftermiddag, Øvrevoll fortsætter torsdag aften, Klampenborg slår portene op på lørdag – og søndag er det igen Jägersros tur.


Set med danske øjne er det især søndagens første og ottende løb, der tegner særdeles interessante. I NSR Minneslöpning over 1200 meter bliver der nemlig længe ventet skandinavisk debut til Bent Olsen-trænede

Smart Diplomacy, der sidste forår kom til Danmark fra Frankrig med to sejre i syv starter og et omregnet generalhandicap på 85.

Den nu 5-årige brune hingst, der ejes af Lone Kaj-Nielsen, stod stille hele sidste sæson, men han har trænet forrygende vinteren igennem og bliver naturligvis højst interessant at følge – ikke mindst fordi han både er vinder på græs og all-weather, og dermed bør have gode forudsætninger for at virke på alle de skandinaviske baner.

Smart Diplomacy står rigtig godt til i opgøret, hvor han løber med otte kilo mindre på ryggen end Ole Larsens topsprinter Emil.


Karakorun i nyt storløb

Bent Olsens 3-årige hoppe Karakorun (foto herover) var en rigtig sejrs- og pengesluger i fjor. Foruden de små 600.000 svenske kroner hun indløb i rede pengepræmier, tjente hun yderligere godt 180.000 kroner i Racing Post Yearling og Breeze Up Bonus til sin ejer Marc Elsborg.

På søndag skal Karakorun forsøge at fortsætte sejrstogtet i Stosprinten over 1200 meter, hvor hun med topvægten 62 kilo blandt andet skal møde de storløbsplacerede tophopper Solid Platinum og Pika, som hun må give fire kilo.

Både Smart Diplomacy og Karakorun rides af Bent Olsens førstejockey Jacob Johansen.

Picture of Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top