fbpx

Florence Craye let bonusvinder på Jägersro

Bent Olsen fortryder ikke at han selv tog chancen og købte 2-årige Florence Craye på Goffs Ready To Run Sale på Kempton i marts måned, for torsdag eftermiddag kunne træneren sadle sin anden bonusvinder fra selv samme auktion, da Pastoral Pursuits-datteren ganske let henviste Sir Barry til andenpladsen under jockey Manuel Martinez på Jägersro.


Florence Craye har længe jagtet den eftertragtede Racing Post Yearling Bonus på 10.000£, og nu lykkedes det endelig i hoppens sjette start. Udover bonuspræmien var der en god førstepræmie på 45.000 svenske kroner.

Dansk sejr blev der også i Ritza Friendhandicap over 1200 meter, hvor Iben og Morten Buskops fine sprinter Beat Baby endelig fik sin første sejr i Skandinavien. Morten Buskop gav efter sejren æren til lærling Oliver Wilson, der rider hesten til daglig og nok engang red et perfekt løb.

Wilson har for alvor fået sit store gennembrud i år, og den 16-årige Søren Jensen-lærling har henover sommeren vundet løb på samlebånd overalt i Skandinavien – heriblandt en trippel på Øvrevoll og en double i sidste uge på Täby.

Torsdagens bedst betalte opgør på Jägersro var SFK Stolöpning over 2200 meter med 100.000 kroner i samlet præmiesum. Her vandt Johan Reuterskiöld-trænede Milibloom en sikker sejr foran Ride For Roses og Oaks-vinderen Jive.

I sadlen på Milibloom sad Manuel Martinez, der fik en double med hjem fra løbsdagen. Det samme gjorde brasilianske Elione Chaves, der både vandt med Bodil Hallencreutz’ Lions Prospect og hans egen Molino.

Picture of Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top