fbpx

Bent Olsen køber 2-årig hingst ud af Ballydoyle

Bent Olsen, der efter lørdagens afslutning på Klampenborg officielt har genvundet championatstitlen på sin hjemmebane, tog tirsdag forskud på fejringen med et hammerslag på 70.000 guineas for den 2-årige hingst East Meets West.


Hingsten gik gennem ringen på Tattersalls Autumn Horses In Training Sales og var fremstillet af Aidan O’Briens Ballydoyle-team, for hvem han har startet fem gange i løbet af sin første sæson og vundet en enkelt.

Efter at være debuteret med en fjerdeplads i et maidenløb på Tipperary, blev han sendt direkte ud i et Listed Race på samme bane med en tredjeplads til følge bagved Strait Of Zanzibar og staldkammeraten Battle Of Saratoga.

Siden var East Meets West uplaceret i Gruppe-3-opgøret Acomb Stakes i York, men til gengæld bjergede han karrierens første sejr hjem på Dundalks all-weather underlag hjemme i Irland. Hestens sidste start for Aidan O’Brien var den 7. oktober, hvor han sluttede på syvendepladsen i Star Appeal Stakes (Gr.3), igen på Dundalk.

East Meets West kommer til Skandinavien med et omregnet generalhandicap på 89, og dermed ligger han klart over alt hvad der hidtil har rørt sig af 2-årige heste i Skandinavien.

Picture of Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top