fbpx

Good Fortune fik revanche mod King David

Den 25. maj mødtes King David og Good Fortune i Copenhagen Golden Mile (L) med førstnævnte som vinder, og i de to hestes seneste møde var King David igen forrest som tredje i Derbydagens Pokalløb (L). Men i 2024-udgaven af Stutteri Skandinavisk Grand Prix fik  Good Fortune sin revanche – og endda med to kilo mere på ryggen end sin ærkerival.



Efter forhåndsafbud fra Slava Ukraini (Moohaajim) var der syv heste til start i det 1800 meter lange eliteopgør for de skandinaviskopdrættede heste, og scenen var på forhånd sat til en duel mellem Søren Jensen-trænede Good Fortune (Appel Au Maitre) og Rikke Rohbach Bondes King David (Elusive City).

Undervejs satte Jacob Johansen tempoet i bøjlerne på Jessica Long-trænede Ready Teddy (Maxios), og den tidligere Derbyvinder endte også med at kæmpe bravt hele vejen til stregen – men denne gang rakte det ikke til mere end tredjepladsen.

Good Fortune og Oliver Wilson vinder Skandinavisk Grand Prix foran King David med Taylor Fisher og Ready Teddy med Jacob Johansen. Foto: Burt Seeger.

En overgang havde King David overtaget under Taylor Fisher, som erstattede Kevin Stott, men da først Oliver Wilson fik sendt Good Fortune af sted på sin velkendte afslutning, var der ingen tvivl om hvem der var bedst på dagen.

Med topvægten 62,5 kilo strøg den 6-årige brune vallak over målstregen med en længdes afstand til King David og sikrede sig for andet år i træk førstepræmiens 100.000 kroner.

Good Fortune og Oliver Wilson vinder Skandinavisk Grand Prix foran King David med Taylor Fisher og Ready Teddy med Jacob Johansen. Foto: Burt Seeger.

Bag tredjehesten Ready Teddy fulgte Sir Jeffrey (Hunter’s Light) og den sidste præmietager Itoldyouso (Go Go Gadget).

Det var Good Fortunes fjerde sejr i ni starter i 2024 – et år, der ligesom i fjor blev indledt i Dubai – og som for alvor kulminerede på Bro Park den 9. juni med triumfen i Stockholms Stora Pris (Gr.3).

Sammenlagt har Stutteri Outback-opdrættede Good Fortune indløbet 3.861.269 kroner i 34 starter, hvoraf de 16 er vundet.

Præmieoverrækkelse efter Good Fortunes triumf i Skandinavisk Grand Prix. Foto: Burt Seeger.
Picture of Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top