fbpx

Kinsman blev Listed-vinder i Jägersro Sprint

Efter sit knebne nederlag til Irish Action i sidste sæsons Zawawi Cup (L) på den svenske Derbydag, lykkedes det søndag for Tord Nilssons populære 7-årige Kinsman, at vinde sin livs første Listed-sejr i Jägersro Sprint.



Akkurat som i sæsondebuten den 21. april, blev Jägersro Sprint (L) en duel mellem Kinsman (Exceed And Excel) og Nina Lensviks 8-årige El Guanche (Power).

Denne gang var afstanden i mål mellem de to heste dog skrumpet fra fem længder til en halv længde, hvorefter 7-årige Mountain (Eishin Dunkirk) snuppede tredjepladsen foran 4-årige Soulofchess (Gutaifan).

Kinsman og Annie Nilsson-Lindahl vinder Jägersro Sprint (L). Foto: Stefan Olsson / Svensk Galopp.

Generationsskiftet i den skandinaviske sprinterelite på dirt lader altså endnu vente på sig, for de ældre sprintere er stadigvæk i fuldt flor, og for Kinsman var det tredje sejr på stribe og den fjerde ud af de seneste fem forsøg.

Førstepræmien lød på 135.000 svenske kronor til Tord Nilsson, som både ejer og træner den fukse vallak.

Annie Nilsson Lindahl har været Kinsmans faste makker siden andenpladsen i Zawawi Cup (L) i fjor, og hun leverede igen til perfektion til sin anden dagssejr.

Annie indledte nemlig også Pramms-dagen med at vinde det velbetalte Malmö Vårhandicap med Annika Delinder-trænede Moon String (El Kabeir).

Tord Nilsson med sin nybagte Listed-vinder Kinsman. Foto: Stefan Olsson / Svensk Galopp.
Picture of Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top