fbpx

Ingen bøjler, ingen problemer for William på Super Saturday

Der var større opgør på programmet end Jumeirah 1000 Guineas (L) under Meydans Super Saturday, men det var ikke desto mindre den begivenhed som tiltrak sig mest opmærksomhed – og William Buick spillede en hovedrolle.



Efter 600 meter af distancen gled sadlen nemlig under den norske verdensstjerne, og med godt 700 meter tilbage havde William ikke andet valg, end at droppe bøjlerne og sætte sig ned i sadlen på Charlie Appleby-trænede Cinderella’s Dream (Shamardal).

Samtidig trak William sin hest et par spor ud i banen, og derfra var det vigtigste at tænke på sikkerheden for sig selv og alle andre.

Men det skulle dog ikke stoppe Cinderella’s Dream fra at vise sig knusende overlegen alligevel. Med Buick siddende ned og en saddel der var gledet helt frem i halsregionen trak den 3-årige hoppe fra for hver en meter i opløbet og vandt til slut med små seks længder foran Amy Murphy-trænede Geologist (Territories).

Cinderella’s Dream og William Buick vinder Jumeirah 1000 Guineas (L) på Meydans Super Saturday. Foto: Dubai Racing Club.

Buick og Appleby afsluttede også Super Saturday med en sejr for The Boys in Blue i Godolphin, denne gang med 3-årige Legend Of Time (Sea The Stars), som vandt Jumeirah Classic (L) foran sin staldkammerat Musical Act (Dark Angel).

Endnu engang var Charlie Appleby urørlig på 3-årssæsonen på Meydans græs, og træneren tog sig ligeledes en double i Dubai City Of Gold (Gr.2) over 2410 meter, hvor Bold Act (New Approach) slog Warren Point (Dubawi) med to længder.

Hér var Mickael Barzalona i bøjlerne på vinderen, mens Buick måtte nøjes med fjerdepladsen på Castle Way (Almanzor).


Picture of Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top