fbpx

Best Solutions afkom rører på sig

Den tredobbelte Gruppe-1-vinder Best Solution, som flere skandinaviske opdrættere benyttede til deres i hopper i foråret, er kommet godt i gang med sin første årgang på banerne i 2023. Kodiac-sønnen har produceret vindere i England, Tyskland og Italien, og på søndag har han to afkom til start i Preis der Winterkönigin (Gr.3) i Baden-Baden. Thore Hammer rider den ene.


Best Solution og Pat Cosgrave vinder Grosser Preis von Baden (Gr.1). Foto: stallion-bestsolution.de.

Thore sidder op på Marcel Weiß-trænede Go Quick, som både er ejet og opdrættet af Gestüt Auenquelle.

Den 2-årige hoppe debuterede med en andenplads i Düsseldorf den 10. september, slået med godt tre længder af Princess Valentina (Soldier Hollow), som er blandt søndagens konkurrenter igen.

Best Solution er ligeledes repræsenteret ved Peter Schiergen-trænede Linzona, som den 1. oktober aflagde maidentitlen i første forsøg over 1600 meter i Düsseldorf. Hun rides af Wladimir Panov.

Preis der Winterkönigin (Gr.3), som er den tyske vinterfavorit for hopper, har en samlet præmiesum på 155,000 euro og rides over 1600 meter.

I Skandinavien har Best Solution hidtil haft et enkelt afkom til start i form af Lennart J:r Reuterskiöld-trænede Wakaba, der i fire starter har været to gange anden og to gange tredje. Senest var Wakaba anden i Jockeyklubbens Auktionslöpning på Jägersro, og hun er starterklæret igen på sin hjemmebane på onsdag.

Best Solution, der i 2023 var tilmeldt den skandinaviske Breeders’-serie for føl født i 2024, vandt i sin aktive karriere to af Tysklands største opgør for ældre heste, Grosser Preis von Berlin (Gr.1) og Grosser Preis von Baden (Gr.1), samt det australske Caulfield Cup (Gr.1) – samtlige over 2400 meter.

Hingsten vandt blandt andet også Princess Of Wales’s Arqana Racing Club Stakes (Gr.2) over 2400 meter og Autumn Stakes (Gr.3) over 1600 meter i Newmarket, og desuden var han anden bag Waldgeist (Galileo) i Criterium de Saint-Cloud (Gr.1) og anden bag Potemkin (New Approach) i Grosser Dallmayr Preis (Gr.1).

Picture of Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top