fbpx

Kevin Stott og Amo Racing afslutter samarbejdet

Kevin Stott har i en tekstmeddelelse mandag morgen fået sin kontrakt med Amo Racing annulleret. Racing Post beretter, at Amo Racings Kia Joorabchian ikke følte, at Derby-2’eren King Of Steel fik det bedste ridt af den danske jockey i lørdagens Irish Champion Stakes (Gr.1).


Kevin Stott i Godolphins verdensberømte væddeløbsfarver. Foto/Copyright: Erika Rasmussen for GalopSport.
Kevin Stott. Foto/Copyright: Erika Rasmussen for GalopSport.

Kevin selv fortæller, at han ikke har fået angivet nogen grund for opsigelsen af kontrakten, men han takker for samarbejdet der har varet siden marts, og som blandt andet har bragt store resultater med Wootton Bassett-sønnerne King Of Steel og Bucanero Fuerte.

Sidstnævnte gav i august Kevin sin første Gruppe-1-vinder i Irland og den første i det hele taget for Amo Racing.

King Of Steel var favorit til sejren i Irish Champion Stakes (Gr.1) på Leopardstown, men hingsten sluttede på fjerdepladsen bag den dobbelte Derbyvinder Auguste Rodin (Deep Impact), som atter var tilbage i bedste forfatning for Aidan O’Brien og Coolmore-teamet.

“Det er skuffende, men jeg ser stadigvæk frem imod resten af året og og fremtiden”, udtaler Kevin til Racing Post.

Stott er langt fra den første der får sin aftale med Amo Racing afbrudt med kort varsel. Både Amos tidligere førstejockey Rossa Ryan og trænerne Ralph Beckett og Archie Watson har ligeledes oplevet et aftaleophør over natten,.

Picture of Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top