fbpx

Hard One To Please næstsidst på Goodwood

Annike Bye Hansens dobbelte Derbyvinder Hard One To Please gik fra at se lovende ud 800 meter fra mål, til hurtigt at blive hægtet af og til slut ende næstsidst i fredagens King’s Plate Glorious Stakes (Gr.3) på Goodwood.


Hard One To Please ses øverst til venstre i billedet. Han havde kun Epic Poet bag sig.

Jim Crowley indledte med at holde Hard One To Please et stykke væk fra de seks konkurrenter udvendigt i banen, men kom siden let frem som tredje-fjerde, og længe var Fast Company-sønnen lige så godt gående som de øvrige.

Der var dog ingenting at stille op med 600 meter til mål, og mens Hard One To Please faldt tilbage og endte næstsidst, fløj storfavoritten Hamish (Motivator) frem til en overlegen sejr i hænderne på Tom Marquand, mens andenpladsen gik til Jack Darcy (Gleneagles) med Neil Callan.

Det var årets anden start for Väsby Häst-ejede Hard One To Please, som næste gang efter alt at dømme enten skal ned i distance over 1800 meter i Marit Sveaas Minneløp (Gr.3) den 20. august, eller forsvare sin titel i Stockholm Cup International (Gr.3) på Bro Park den 17. september.

Picture of Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top