fbpx

Udvidet kalenderfunktion på GalopSport

Kalenderen du ser på forsiden af GalopSport rummer samtlige skandinaviske løbsdage og en række øvrige begivenheder. Kalenderen har den seneste tid været under opdatering, og den har nu flere former for visninger samt en søgefunktion der gør det let at finde datoen for et løb eller arrangement.


Kalenderen viser nu som standard en opsummering af de kommende fem begivenheder, og du vil som altid kunne klikke på “Se programmet”, “Se Racecard”, “Se kataloget” med mere, når denne information er tilgængelig.

Derudover har du selv mulighed for at ændre til fx. månedsvisning. Det gør du ved at klikke på menu-ikonet øverst til højre:


Den nye søgefunktion gør det muligt, at søge efter særskilte begivenheder eller væddeløbsbaner.

Er du fx interesseret i at få et overblik over datoerne for både Dansk, Svenskt og Norsk Derby, kan du klikke på søgeikonet og derefter skrive “Derby” i søgefeltet. Klik på “Find begivenheder” og du får derefter nedenstående oversigt:



Hvis du ønsker et overblik over samtlige løbsdage på en af de skandinaviske baner, kan du bruge samme søgefunktion og skrive “Bro Park”, “Øvrevoll”, “Klampenborg” eller “Odense” – derefter vil du få oversigten frem:



Jeg håber du vil få gavn af de nye kalenderfunktioner.

Picture of Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top