fbpx

Toronto sikker vinder

Dagens sprinterløb over 1300 meter havde ikke mere end 5 heste til start. Der var afbud fra Howdoyouplead, der ellers var tillagt store chancer inden start.


Af Kathrine Faarvang

Efter spillernes vurdering ville løbet komme til at ligge mellem Toronto, der har indledt sæsonen flot i Klampenborg og Roxanian, der kommer fra John Antonsens formstald.

Bedst afsted var Bailey’s Imp, der så enormt godt ud i paddocken. Roxanian og Toronto kom dog hurtigt op forbi og i lang tid var de hestene, der styrede begivenhederne. Quick Talk, der havde en flot sæson sidste år, havde meget svært ved at hænge på på bagsiden.

Ind i opløbet faldt Roxanian pludselig fra og Toronto øgede sit forspring med et par længder. I en utrolig finish dukkede Starlett Power pludselig op yderst i banen, men kunne dog ikke true vinderen. Bailey’s Imp kæmpede sig til en pæn 3. plads med Quick Talk og Roxanian på de næste pladser.

Man må sige, at Toronto har vist sig at have været et godt køb i England. 3 starter i år har resulteret i en 1., 2. og en 3. plads. Hesten trænes på Fyn af Niels Højsager, ejes af Marianne Højsager og blev redet til sejr af Torben J. Antonsen.

Årets første araberløb på Fyn var forbeholdt 4-årige og ældre maidens og var på forhånd lidt svært at gennemskue. Det blev da også en ustartet hest, der kom først over målstregen. Cakado med sin ejer Sonja Christensen førte fra start til mål og vandt sikkert. Zarafallo afsluttede godt og tog 2. pladsen.

Sonja og Per Christensen har gang på gang vist, at de har deres heste klar på dagen. Sidste års store arabernavn Kabir kommer nemlig også fra den stald.

Picture of Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top