fbpx

To avlshopper importeret til Danmark

Der blev købt to franske hopper til Danmark ved februar-salget i Deauville, og det er de to jyske stutterier Østerbygård og Thorskovgaard som står bag købene.


Stutteri Østerbygaard erhvervede sig den 6-årige Snurge-datter Polly’s Saga, som vandt to løb og var placeret fire gange i syv starter som 3-årig i Frankrig.

Polly’s Saga, der er ifol ved Marchand De Sable har to tidligere afkom efter samme hingst, men hoppen har endnu ikke haft en repræsentant på turfen.

Polly’s Saga er selv ud af Miswaki-datteren Polly’s Wika, der er vinder og Listed-placeret, og i avlen har hun udover Polly’s Saga produceret vinderne Polynamia, Polykarda og Pollys Dance.

Stutteri Thorskovgaard fik hammerslag på den 12-årige Great Commotion-hoppe Winning Pearl, der selv vandt to gange som 2- og 3-årig og i avlen har produceret vinderen Wagon Bar.

Winning Pearl er ud af Listed-vinderen Rocket Alert og søster til flere rigtig gode heste, heriblandt den amerikanske Listed-vinder Rejoice, samt den ustartede Space Travel, der selv i avlen er blevet mor til Norfolk Stakes (Gr.3)-vinderen Tippitt Boy.

Winning Pearl er i fol ved den spændende franske hingst Miesque’s Son, der er på manges læber i Frankrig som far til den dobbelte Gruppe-1-vinder Whipper.

Picture of Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top