fbpx

Hammer vender hjem

Ét af dansk galopsports store internationale navne, 32-årige Lennart Hammer, vender efter 14 års ophold i Tyskland atter næsen nordpå og flytter tilbage til Danmark ved indgangen til den nye sæson i Skandinavien.


Lennart Hammer bosætter sig med sin familie i Nordsjælland og dermed bliver Skandinavien atter fast base for den fremgangsrige jockey, som forlod Danmark i begyndelsen af 90’erne for at udstå sin læretid hos Trond Hansen i Tyskland.

Hammer var i fjor en flittig gæst på især Klampenborg og Jägersro, hvor han som førstejockey for Stall Lambada bl.a. vandt Svenskt Derby med Zenato.

Lennart Hammer kommer i år til at indgå i et stærkt team, idet han bliver førstemand hos Klampenborg-træner Lars Kelp, der havde en ren jubel-sæson i sit comeback i 2004 og lige nu står med et rigtig stærkt hold af både 2- og 3-årige heste, heriblandt de klassiske aspiranter Munay og Victory Emblem.

Selv om Skandinavien fremover bliver den primære base for Lennart Hammer, vil han dog fortsat jævnligt ride for sine gode kontakter på storløbsdage i Tyskland.

Picture of Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top