fbpx

Kanstrup og Bro mister lettelsen

De danske lærlinge har haft endnu et fremgangsrigt år på turfen, men for både Linda Bro og Kristina Kanstrup gælder det fra næste år om at fortsætte fremgangene uden den lettelse de hver især har kunne nyde godt af hidtil i karrieren.


Linda Bro blev forrige lørdag kåret som Klampenborg-champion, og allerede dagen efter modtog hun hyldesten som mest vindende lærling på Jägersro.

Udover Klampenborg- og Jägersro-championaterne er Linda Bro også champion i Aalborg og hun kan kalde sig samlet dansk Lærlingechamp.

Men det stopper ikke her.

Bro er p.t. fire sejre foran svenske Therese Andersson i kampen om Täbys lærlingechampionat og hun har med meget stor sandsynlighed allerede sikret sig det samlede skandinaviske championat.

En forrygende bedrift af Linda Bro, som dermed går i de direkte fodspor på de senere års store danske lærlingenavne Sara Slot, Louise Møller og Dina Danekilde.

I midten af december måned mister Linda Bro sin lettelse på to kilo, og dermed starter hun fra nytåret op på lige vilkår med de største skandinaviske rytternavne – en hård nød at knække, men Linda selv er ikke et sekund i tvivl om at hun klarer udfordringen.

I samme situation som Linda Bro står Kristina Kanstrup, der netop er blevet udlært hos Danmarks Championtræner Søren Jensen.

Kristina Kanstrup opnåede akkurat ligesom Linda Bro 10 sejre i Danmark i 2004, også antallet af andenpladser var det samme som Linda Bro, og hun blev på målstregen slået i den danske championatskamp i form af færre tredjepladser (7-5) – så tæt var det!

Kanstrup kommer til at fortsætte sin professionelle karriere hos Hans-Inge Larsen på Jägersro.

I marts 2005 bliver Ann-Charlotte K. Nielsen udlært som jockey. Ann-Charlotte havde en flot sæson i 2004, og hun fik klart bevist at hun har formået at komme stærkt igen efter sit fatale styrt på Klampenborg i efteråret 2002.

Ann-Charlotte Nielsen sejrede syv gange på landsplan og blev i år Championlærling på både Fyens Væddeløbsbane og Jydsk Væddeløbsbane.

Picture of Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top