fbpx

Flemming Poulsen ruster op til Frankrigs-karriere

Enghavelyst-træner Flemming Poulsen er så småt ved at være klar til at fortsætte karrieren i Chantilly, hvor han skal forsøge at nå op blandt de fremtrædende trænere i fransk galopsport.


Dano-Mast bliver naturligvis staldens ‘reklame-skilt’, men selvfølgelig skal der også nye talenter med til Chantilly.

På det netop overståede Tattersalls October Yearling Sales i Newmarket hentede Poulsen sammen med to hesteejere – Stald Composit og Carsten Baagøe Schou – fire flotte åringer med flotte afstamninger.

Allerede på førstedagen i tirsdags fik Stald Composit erhvervet sig lot 142, en brun hingst efter Unfuwain og Kenmare-datteren Ard Na Sighe.

Ard Na Sighe er efter den ubesejrede Phoenix Stakes (Gr.2)-vinder Lady Seymour, og søster til Champion-hoppen Marwell, der igen er mor til de to champions Marling og Caerwent.

Ard Na Sighes første to afkom er begge vindere, og med den imponerende afstamning får Flemming Poulsen virkelig noget stærkt at arbejde med fremover.

Onsdag eftermiddag købte Carsten Baagøe Schou en flot Singspiel-søn på en Marju-hoppe, men handelen måtte dog gå tilbage idet hingsten ikke bestod den efterfølgende wind-test.

Carsten Baagøe Schou kom dog stærkt tilbage dagen efter, da han købte lot 601, en brun hingst efter Silver Hawk og River City Moon (Riverman).

Den nyerhvervede hingst er bror til to vindere ud af to mulige, heriblandt Mediator, der er vinder af sine to seneste starter i USA.

Sidst på onsdagen slog Carsten Baagøe Schou til igen, denne gang med en søn af Desert Style efter Last Tycoon-datteren Gale Warning, der tidligere har produceret Listed Race-vinderen Common Spirit.

På sidstedagen fik Stald Composit erhvervet sig lot 820, en brun hingst efter Selkirk ud af Shirley Heights-hoppen Misbelief, der både er Listed- og Gruppeløbsplaceret.

Alle fire heste blev købt igennem det franske agentfirma Meridian International, og de er allerede nu ankommet i Frankrig, hvor de skal rides til inden Flemming Poulsen i slutningen af året selv flytter til Chantilly og overtager trænergerningen af hestene.

Efter planen starter Poulsen i første gang op med mellem 10 og 12 heste, heraf fem 2-årige, tre 3-årige og mellem tre og fire ældre heste.

Picture of Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top