fbpx

Easy Boy til Desmond Scarlett

Sidste års danske Derby-2’er Easy Boy skal i år trænes på Københavns Galopbane af Desmond Scarlett.


Den 4-årige Philidor-søn der i sine første to sæsoner som væddeløber vundet to løb og næsten en halv million kroner i bare syv starter, har en stor opgave foran sig i Dansk Breeders Cup søndag den 16. maj, og hingstens ejer Line Høegh har på trods af de gode resultater hos Bent Olsen valgt at lade Desmond Scarlett overtage arbejdet med hesten fremover.

Desmond Scarlett, der efter sin hidtil bedste sæson i 2001 hvor det blev til sejre i både Dansk 2000 Guineas og Dansk Derby med Cut Champion, havde indtjeningsmæssigt en middel sæson i fjor med begrænset materiale, men den kommende sæson ser meget interessant ud for den engelskfødte træner.

Udover Easy Boy har Scarlett fået den 2-årige Pivotal-hoppe Pivoline i træning, mens han endnu venter på en særdeles velafstammet 2-årig hingst efter den franske derbyvinder Celtic Swing og hoppen Grand Cru, der er søster til bl.a. 2000 Guineas-vinderen Mannyan, Vinterfavorit-vinderen Simsong, samt sidste års danske derbyvinder The Khamsins mor Medinova.

Scarlett får efter planen yderligere to 3-årige heste i træning, inklusiv Royal Mission, der er helbror til storløbsvinderne Mayfair og New York, samt sidste års 2000 Guineas 2’er Manomission.

Picture of Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top