fbpx

Pretty Girl og Chiquette sæsondebuterer på Longchamp

Sidste års store sensation i skandinavisk galopsport, Wido Neuroth-trænede Pretty Girl, starter på søndag for første gang som 3-årig på Longchamp i Paris.


Den fukse datter af Polish Precedent er starterklæret i Gruppe-3-løbet Prix de la Grotte over 1600 meter, hvor hun bl.a. skal møde staldkammeraten Chiquette, samt sidste års vinder af Prix Marcel Boussac de Pouliches (Gr.1) Amonita.

Amonita, der er trænet af Pascal Bary, sæsondebuterer, mens et par af feltets øvrige deltagere, Quarter Note og Side of Paradise, allerede har vundet Listed Races i år.

Pretty Girl skal rides af den franske jockey Soumillon, mens Gerald Mosse sidder op på Chiquette.

Der er 220.000 FF til vinderen af løbet, og Wido Neuroth bruger Prix de la Grotte (Gr.3) som opvarmning til de første forårsklassikere i Europa.

Pretty Girl er således tilmeldt både Fransk og Engelsk 1000 Guineas, mens Chiquette står i den tyske og italienske udgave.

De to hopper var outstanding i Norge i fjor, og Pretty Girl var ubesejret inden hun helt sensationelt blev nummer to i Tattersalls Houghton Sales Stakes i Newmarket bag en af Englands bedste 2-åringer, Mozart.

Picture of Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top