fbpx

Marshi mod Diana?

Lørdagens double i Mowerinaløb har banet vejen til adskillige nye storløbsmuligheder for Marshi (Adaay) og My Vision (Al Shemali).


Marshi på vej mod sejren i Arqana Mowerinaløb foran My Vision og My Jamil. Foto: Burt Seeger.

Jyllandsløbet, Svenskt 1000 Guineas, Dansk Derby, Dansk Oaks og den svenske Derby og Oaks-serie er blandt de mange opgaver, som Bent Olsen og hoppernes ejere skal tage stilling til fremover – og for My Vision er der naturligvis også Breeders’-serien.

“Vi funderer selvfølgelig på at tage til Aarhus, men med næsten 1,2 millioner svenske kronor med halvdelen til vinderen i Diana (Svenskt 1000 Guineas, red.), er det klart, at vi også overvejer at gå direkte til Stockholm med både Marshi og My Vision nu”, siger Bent Olsen.

Svenskt 1000 Guineas rides søndag den 13. juni på Bro Park – samme dag som herrernes pendant, Jockeyklubbens 2000 Guineas, og Black Type-opgørene Stockholms Stora Pris (Gr.3), Bro Park Vårsprint (L) og Bloomers’ Vase (L).

Bent Olsen har vundet Svenskt 1000 Guineas en enkelt gang tidligere.

“Det var med Queen Estoril, som forinden havde vundet Mowerinaløb og siden fulgte op med også at vinde Norsk 1000 Guineas”.

Lige nu står Bent Olsen med to af de fem højest rangerede hopper til Svenskt 1000 Guineas. Marshi som nummer to bag Wido Neuroths No Lie (Camelot) og My Vision på en delt tredjeplads med Voix d’Amie (Fastnet Rock) og Chatarina (Lawman).


Se hele anmeldelseslisten hér.

Picture of Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top