fbpx

Thorskovgaard: Hingstføl ud af 2-årsstjernen Two Shots Of Happy

Den 6-årige hoppe Two Shots Of Happy, der som 2-årig bl.a. vandt Eckbo Legats Vandrepokal og Svealandlöpning for Stall Trick Or Treat, er nedkommet med sit første føl – en hingst efter Go Go Gadget.


Svealand-vinderen Two Shots Of Happy med sit hingstføl efter Go Go Gadget. Foto: Stutteri Thorskovgaard.

Zebedee-datteren blev efter endt løbskarriere sikret på danske hænder af Stutteri Thorskovgaard, og naturligvis faldt valget af avlshingst på stutteriets egen Go Go Gadget (Areion), der vandt Norsk Derby i de samme farver som Two Shots Of Happy startede i.

Two Shots Of Happy blev erhvervet til Norge som 2-årig på Goffs UK Breeze Up Sale i Doncaster, hvor hun gik for et hammerslag på bare 13,000 pund.

Hun gik i træning hos Niels Petersen, og den 13. juli debuterede hun med en overlegen fem længders sejr på Øvrevoll foran den senere vinder af Skandinavisk Mesterskap for 2-åringer, Appelé Amour (Appel Au Maitre).

I starten efter besejrede Two Shots Of Happy også Monza (Footstepsinthesand) i Eckbo Legats Vandrepokal, hvorefter hun var tredje bag staldveninden Fingerprints (Footstepsinthesand) i The Heatherwold Cup.

Two Shots Of Happy vinder Svealandlöpning under Per-Anders Gråberg. Foto: Elina Björklund / Svensk Galopp.
Two Shots Of Happy vinder Svealandlöpning under Per-Anders Gråberg. Foto: Elina Björklund / Svensk Galopp.

2-årssæsonen blev afsluttet med to sejre. Først Svealandlöpning på Bro Parks Cup-dag foran Society Flight (Society Rock) og Jet Pilot (Lethal Force), og derefter i et 2-årsløb på Jägersro foran Riwaj (Firebreak).

Derefter gik turen mod Dubai, hvor Two Shots Of Happy i sin anden start blev femte i UAE 1000 Guineas – pladsen lige bag den senere tredobbelte skandinaviske Guineas-triumfator Queen Estoril (Camacho).

Tilbage i Skandinavien blev det ikke til flere sejre for Two Shots Of Happy, der som 3-årig bl.a. var anden i Derby Sprint på Jägersro og alligevel tjente tæt på en kvart million norske kroner.

Silver Ocean (forrest) og Two Shots Of Happy. Foto: Erika Rasmussen.
Two Shots Of Happy bag Silver Ocean under vinteropholdet i Dubai i 2018. Foto: Erika Rasmussen.

Efter en 4-årssæson der kun bød på tre starter, stoppede hoppen som væddeløber og blev budt en videre karriere i avlen.

Og der er heller ikke blot masser af fart og storløbsresultater at avle videre på for Stutteri Thorskovgaard.

Hun er ud af den vindende Dansili-datter Guarda Pampa, der igen er halvsøster til den engelske og irske 2000 Guineas (Gr.1)-vinder Cockney Rebel (Val Royal), mens tredjemoderen Wacky Princess (Miswaki) er Stakes-vinder og mor til en yderligere Stakes-vinder i USA .


Se Two Shots Of Happy breeze i Doncaster som 2-årig i 2017 herunder:

Picture of Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top