fbpx

York Stutteri: Halvsøster til Pas De Secrets

På York Stutteri er avlshoppen Quiet Waters (Quiet American) nedkommet med en Wilshire Boulevard-halvsøster til Listed-vinderen Pas De Secrets og Breeders’ Prize Classic-vinderen Hi Finn.


Hoppeføl v. Wilshire Boulevard ud af Quiet Waters (Quiet American). Foto: York Stutteri.

“Hoppeføllet er helsøster til 360 North Horse Racings lovende 2-årige Mindhunter, der er i træning hos Nina Lensvik på Jägersro”, siger Alexander Elsass.

Mindhunter blev købt for 360.000 kroner af 360 North Horse Racing på Scandinavian Open Yearling Sale i fjor.

Quiet Waters kostede selv 35,000 euro, da Cat Racing købte hende på Goffs November Breeding Stock Sale i 2015, og hun er en af de få skandinaviske avlshopper, der er mor til to heste med 89 eller mere i handicap.

Før hun kom til Danmark fra Irland fik hun nemlig både Hi Finn og Pas De Secrets – begge efter High Chaparral, ejet af Stall Perlen og trænet af Wido Neuroth.

Hi Finn vandt som 3-årig bl.a. Breeders’ Prize Classic på Øvrevoll, mens Pas De Secrets som 3-årig var anden i Norsk Derby (L) og Svenskt St. Leger, samt tredje i Norsk St. Leger.

I 2018 afsluttede han sin 4-årssæson med at vinde Songline Classic (L).

Quiet Waters er halvsøster til til tophoppen Summertime Legacy (Darshaan), der bl.a. vandt Prix des Reservoirs (Gr.3) og var tredje i Prix Saint-Alary (Gr.1).

Summertime Legacy er desuden mor til de to Gruppe-1-vindere Mandaean (Criterium De Saint-Cloud) og Wavering (Prix Saint-Alary), mens hendes egen mor, Zawaahy (El Gran Senor) er halvsøster til den europæiske 3-årschampion og Epsom Derby (Gr.1)-vinder Golden Fleece (Nijinsky).

Picture of Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top