fbpx

11 gange på I Kirk

Susanne Berneklint-trænede I Kirk er den mest betroede af de fire skandinaviske deltagere på Meydan i dag. Eishin Dunkirk-sønnen betaler torsdag morgen 11 gange indsatsen tilbage hos de fleste førende bookmakere.


I Kirk og Carlos Lopez vinder Azizi Farishta. Foto/Copyright: Erika Rasmussen for GalopSport.
I Kirk og Carlos Lopez ved sejren i Azizi Farishta for et år siden. Foto/Copyright: Erika Rasmussen for GalopSport.

Således har både Ladbrokes, Coral, Unibet, William Hill og Bet365 ham stående i 10/1, mens det er muligt at få 12/1 hos Betfair og Paddypower.

I Kirk vandt i fjor direkte i sæsondebuten på Meydan over samme distance og underlag – 1200 meter dirt. Det var dog i et handicap, mens torsdagens opgave er et Gruppe-3-opgør.

I eftermiddag møder han bl.a. Doug Watsons Drafted, som I Kirk var fire længder bag som sjette i sidste års Mahab Al Shimaal (Gr.3) på Meydan – igen over 1200 meter dirt.

I Kirk har fået nøjagtig samme forberedelse til Dubai World Cup Carnival som i fjor – nemlig med sin seneste start på den svenske Derbydag i midten juli og derefter en lang pause henover sommeren og efteråret.

Bent Olsen tager imod Learn By Heart og Rafael de Oliveira efter sejren i Stockholms Stora Pris (Gr.3). Foto: Elina Björklund / Svensk Galopp.

De to første svenske kandidater, der skal i aktion på Meydan i eftermiddag, er Francisco Castros Stricker og Susanne Berneklints Plata O Plomo, som henholdsvis giver 33/1 og 50/1.

Derefter følger I Kirk og til slut Bent Olsens Stockholms Stora Pris (Gr.3)-vinder Learn By Heart, der betaler pengene 41 gange tilbage hos Bet365.


Race Card: Meydan, torsdag 30. januar – første start kl. 15:30

Live Stream: Dubai Racing Channel

Picture of Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top