fbpx

Maksimum 40 hopper til Appel Au Maitre

Der er nu kun godt tre uger til starten på den nye bedækningssæson, og fra Stutteri Hjortebos side er der lidt nyt omkring flagskibet Appel Au Maitre (Starborough).


“Vi har sammen med Stall Perlen besluttet, at sætte et maksimum på 40 tilmeldinger til Appel Au Maitre i 2020″, siger Iben Hjorth Buskop til GalopSport.

Appel Au Maitre ejes af Stall Perlen og er opstaldet på Stutteri Hjortebo.
Appel Au Maitre ejes af Stall Perlen og er opstaldet på Stutteri Hjortebo.

Appel Au Maitre har en række store årgange på vej ud på banerne, og med de resultater han er garant for at levere, ønsker vi også at give en form for eksklusivitet til de hoppeejere, der ønsker at benytte ham”.

“At sætte et maksimum på 40 hopper bevirker jo direkte, at der ikke vil være mere end 40 åringer i hele årgangen der kommer til verden i 2021, og dermed bliver disse heste også mere eksklusive på auktionerne”.

En anden nyhed for Appel Au Maitres vedkommende er, at den ejerbonus, som har været udsat i forbindelse med de skandinaviske Derbies siden hingsten gik i avlen i 2012, nu ophører.

“Det var en bonus vi skabte for at sætte Appel Au Maitre i gang og gøre ekstra opmærksom på ham, men nu er han så etableret og et så at sige ‘sikkert valg’, at vi har besluttet at lade den ophøre.

Appel Au Maitres bedækningstakst stiger i 2020 til 20.000 DKK ex moms, vel at mærke på levende føl-betingelser.

Starborough-sønnen, hvis to bedste afkom til dato tilhørte hans første årgang fra 2013 – Appelina og Suspicious Mind – var i 2019 far til de to dyreste åringer solgt på offentlig auktion i Skandinavien – hoppen Fifth Avenue ud af Viktoria Dream (Cajun Cadet), der blev solgt til Havemanns ApS og hingsten I Apple ud af I Could (Johannesburg), der blev solgt til Stall Perlen.

Begge åringer kostede 650.000 danske kroner på Scandinavian Open Yearling Sale.

Picture of Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top