fbpx

“Bro Parks græs kan tåle meget regn”

Regnen har også silet ned i Sveriges hovedstad Stockholm, og Bro Parks græsbane bliver blød i morgen, fortæller hjemmebanens Patrick Wahl lørdag formiddag.


Silent Night slår Speedman i Juvenile Trial. Foto: Elina Björklund / Svensk Galopp.

”Græsset tåler heldigvis meget vand. Jeg var nede og gå på banen i går, og den ser sund ud for hestene, beretter Patrick Wahl, som sadler 11 heste ud i morgen.

Seks af de 11 i 2-årsløbet Jockeyklubbens Magic Million med en million svenske kronor i samlet præmiesum.

Silent Night er min bedste chance – ikke bare i løbet, men på hele dagen”, siger Wahl om Night Of Thunder-datteren, som har tre sejre og to andenpladser med præmier for 485.000 kronor på kontoen.

I Vinterfavoritternas Pris er stalden repræsenteret med to heste i form af Midnight Oil (Wilshire Boulevard) og First Course (Camacho).

”Ingen tvivl om, at First Course har størst kapacitet, hvis den viser hvad den indeholder. Har desværre kun gjort det i et enkelt løb hidtil, men kan blande sig i topstriden på en god dag”.

“Midnight Oil er næppe vinderaktuel, men jeg tror han får en god præmie”, bedømmer Patrick Wahl, som også har et enkelt skud i bøssen i Svenskt St. Leger.

”Double Rock er ikke noget for spillerne, tror jeg. Det vil være helt okay, hvis han får penge med hjem”.

Danmarks nye sportskanal Sport Live har billeder fra løbene på Bro Park.

Der er jackpot i spilleformen V64, som omfatter løbene to til og med syv. 158.000 dkr. er overført til fordeling til gevinstgivne rækker med seks rigtige.

Picture of Carsten Bundgaard

Carsten Bundgaard

Fokus: Skandinavien. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top