fbpx

Moderlivsimport til Inge Mette Dejgaard

Med 10 trænersejre i årets 35 starter har Klampenborgs Inge Mette Dejgaard i særklase landets bedste sejrsprocent blandt de professionelle trænere – og nu er stalden vokset fra fire til fem heste.


Highland Eyecandy (Prince Of Lir) er gået i træning hos Inge Mette Dejgaard og Gert Hansen i Dominostalden på Klampenborg. Foto: Stald Jupiter.

”Pirjo Hansen har sendt en spændende moderlivsimport i træning hos os”, fortæller træneren fredag morgen om den 1-årige hoppe, der er opdrættet af Nina Falck og Gert Larsens Stald Jupiter på Fyn.

Samme stutteri, der står bag Dejgaards dobbelte 2-årsvinder Ina (Anjaal).

”Hoppen er navngivet Highland Eyecandy og er efter Prince Of Lir ud af Highland Jewel. Moderen har en tysktrænet 2-årsvinder i Italien i år, så det er selvfølgelig meget spændende”.

”Måske får vi yderligere en åring ind i træning, men foreløbig har jeg fem heste og 10 bokse til disposition. Det er ikke aktuelt at leje bokse ud til anden side,” beretter Inge Mette Dejgaard, der sender en enkelt hest ud på hjemmebanen lørdag eftermiddag.

Det er Lone Kaj-Nielsens Lord Of Dublin, som træneren sædvanligvis tillægger vinderchance – bare ikke i morgen.

”Selskabet bliver for hårdt for ham, så jeg er fuldt tilfreds hvis han får penge med hjem”.

Lord Of Dublin. Foto: Burt Seeger.

Lord Of Dublin starter med Rafael De Oliveira i bøjlerne i Copenhagen Golden Mile. Lord Shanakill-sønnen rides med et kilos overvægt mod konkurrenter som Coat Of Arms, Monte Carlo, Bijou, Jubilance, Sandtastic og Mylegend.

”Mine tre øvrige startheste Easter Surprise, Heart Of Stone og Ina har fortsat opgaver inden vinterpausen”, sammenfatter Inge Mette Dejgaard.

Picture of Carsten Bundgaard

Carsten Bundgaard

Fokus: Skandinavien. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top