fbpx

Fawzia-vinderen på udebane

Bettina Andersens fløjhest, den dobbelte Fawzia Stakes-vinder Mylegend, gæster onsdag eftermiddag Bro Park med en start i Cinnamon Challenge over 1750 meter græs.


Mylegend og Carlos Lopez vinder Elkær Stutteri Fawzia Stakes. Foto: Burt Seeger.

Binary File-datteren har haft en fornem sæson hidtil med tre sejre og tæt på en kvart million kroner på præmiekontoen.

Onsdag er der 100.000 svenske kronor at hente, såfremt hun kan matche navne som bl.a. Seaside Song, Ella Fitz, My Adelia og Marta.

Mylegend stortrives hjemme i Klampenborg, men det er hidtil ikke forløbet lige så vellykket på andre baner”, fortæller Bettina Andersen.

”Nu prøver vi igen i morgen. Det er en god opgave til hende, for hun er bedre end nogensinde. Vi rejser op til Stockholm i dag og hun har ingen problem med overnatningen”.

Margit Guldborg, Mogens Drehn og træner Bettina Andersen med den nu dobbelte Fawzia-vinder Mylegend. Foto: Burt Seeger.

Den 5-årige hoppe er ud af en storløbsvindende halvsøster til den flerdobbelte skandinaviske championhoppe Funny Legend, og naturligvis går ejerparret Margit Guldborg og Mogens Drehn med planer om at føre blodet videre i den danske avl.

Bliver det så i 2020 eller senere?

”Det er ikke besluttet endnu. Jeg føler bestemt, at hun i hvert fald har en sæson mere i sig som væddeløber, men det er naturligvis ejerens afgørelse”, afslutter Danmarks på nuværende tidspunkt fjerdemest vindende træner i år.

Picture of Carsten Bundgaard

Carsten Bundgaard

Fokus: Skandinavien. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top