fbpx

“Han er den dårligste nogensinde – om morgenen”

Brian Wilson fik mandag morgen hjælp af sønnen Oliver, da Dragons’ Den fik den sidste forberedelse på Klampenborgs græs før søndagens The Macallan Dansk Derby.


Dragons’ Den  (til venstre) og Fast Filly på græsset mandag morgen. Foto Burt Seeger.

“Han arbejdede med Fast Filly, som altid arbejder godt og derfor er et godt match for Dragons’ Den, som nok er den dårligste hest jeg nogensinde har trænet – om morgenen”, siger Brian mandag eftermiddag til GalopSport.

“Dragons’ Den sprang af ved den gamle tribune og galopperede ca. 2100 meter. Det så nok ikke så prangende ud for dem der fulgte med, men jeg er godt tilfreds med ham og han er i fin form til på søndag”.

Maria Westman under startsporslodtrækningen. Foto Burt Seeger.

Dragons’ Den, der blev trukket som den næstsidste under startsporslodtrækningen og fik spor 12, har ikke startet siden den 22. juni, hvor han vandt over 2200 meter foran Silverstone og Aristoteles – to heste, som igen er blandt konkurrenterne på søndag.

Oliver Wilson var i bøjlerne på Dragon Pulse-sønnen mandag morgen, men på søndag er trænersønnen i stedet at finde på Marc Stott-trænede Queen Rouge (Lord Of England), mens Dragons’ Den for fjerde gang på stribe får Jan-Erik Neuroth i sadlen.

Dragons’ Den og Oliver Wilson runder tribunesvinget. Foto Burt Seeger.

Dragons’ Den har vundet to af sine fire starter i år, og i tillæg har han været fjerde i Dansk 2000 Guineas bag Prince Charming, Primacor og Fortune Star.

Den brune hingst ejes af Maria Westman, er opdrættet af June og Mogens Worre-Jensen og ud af Danehill Dancer-datteren Lettre Symbolique.

Oliver Wilson i bøjlerne på Brian Wilson-trænede Dragons’ Den. Foto Burt Seeger.
Picture of Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top