fbpx

200.000 til Black Coffee i Altamira

Lennart J:r Reuterskiöld og Jacob Johansen tog sig af “det korte Oaks” – Altamiralöpning – med Jacqueline og Lennart Henrikssons egenopdrættede Black Coffee (Pyrus).


Black Coffee og Jacob Johansen vinder Altamiralöpning. Foto: Stefan Olsson / Svensk Galopp

“Carlos havde fået et par længders forspring rundt svinget, men jeg sad stadigvæk med en masse i hænderne og var ikke nervøs for, at jeg skulle nå frem. Hun var tilbage i sin gamle form fra 2-årssæsonen”, sagde Jacob Johansen.

Black Coffee vandt med halvanden længde foran Patrick Wahls Love You Vero (Excelebration) og Roy Arne Kvislas Filia Kalejs (Footstepsinthesand), mens Wido Neuroths Candyflower (Eishin Dunkirk) blev fjerde.

Sejren var 200.000 svenske kronor værd for parret Jacqueline og Lennart Henriksson, som både er ejer og opdrætter af Pyrus-datteren.

Black Coffee og Jacob Johansen vinder Altamiralöpning. Foto: Stefan Olsson / Svensk Galopp

“Hun er et af vores første opdræt efter vi er begyndt at satse fuldt ud på stutterivirksomheden. Vi har otte avlshopper og otte føl, og totalt set går der lige nu 24 heste på Kastanjegårdens Stuteri. Det kan ikke beskrives hvordan det føles, at vinde med en hest man selv har hjulpet til verden. Det skal bare opleves”, sagde en lykkelig Jacqueline Henriksson efter sejren.

Lennart J:r Reuterskiöld supplerede: “Hun havde et fint startspor og fik et godt løb. Hun trives på sin hjemmebane og mødte ikke den værste modstand i dag – vi havde længe haft netop dette løb i kikkerten”.

Black Coffee og Jacob Johansen modtages i Jägersros vindercirkel af træner Lennart J:r Reuterskiöld og Jacqueline og Lennart Henriksson. Foto: Stefan Olsson / Svensk Galopp

Jacqueline og Lennart Henriksson fremstillede i september 2017 Black Coffee på Scandinavian Open Yearling Sale, men endte med at selv at købe hoppen tilbage for kun 110.000 kroner – en beslutning de ikke fortryder nu, hvor hun samlet har indløbet over en halv million svenske kronor i bare syv starter.

Black Coffee er halvsøster til bl.a. Listed-vinderen Accipiter (Showcasing) og fire øvrige vindere, heriblandt Elegant Hawk (Generous), som igen er mor til Stockholm Cup (Gr.3)-3’eren Regal Hawk.



BLACK COFFEE (SWE)
Mørkebrun hoppe 2016
v. Pyrus (Mr Prospector)
1. mor Mexican Hawk (Silver Hawk)
2. mor Viva Zapata (Affirmed)
3. mor Viva Aviva (Secretariat)
3. sejr på Jägersro i 5. start.
3. karrieresejr i 7 starter.
539.600 SEK.
Ejer: Kastanjegården.
Træner: Lennart J:r Reuterskiöld.
Opdrætter: Lennart & Jacqueline Henriksson.

Picture of Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top