fbpx

Internationalt amatørløb på Klampenborgs Derbydag

Når der tirsdag frem til kl. 12 meldes til Klampenborgs rammeprogram i Derbyweekenden, er der også god grund til at overveje det nyindstiftede amatørløb, Viking International Cup.


“Viking International Cup er for et amatørløb for begge både mandlige og kvindelige ryttere, og det er er tænkt som en ‘venlig’ landskamp mellem Danmark, Irland, England og Holland i et forsøg på at skabe en alliance og et nyt internationalt samarbejde”, fortæller Rikke Bay Torp, der er formand for Dansk Amatørrytter Club.

“I første omgang rides løbet i Danmark, men vi håber på sigt på, at kunne udvikle det til en turnering med mulighed for at sende danske ryttere til udlandet”.

Derbydagens Viking International Cup får deltagelse af de bedste amatørryttere fra de førnævnte lande – alle er ryttere med stor erfaring og med minimum 10 sejre bag sig.

“Løbet er blevet stiftet med stor opbakning fra Dansk Galop og især Klampenborg Galopbanes direktør, Carsten Baagøe Schou, og vi er meget glade og stolte over, at Viking International Cup har fået en plads i programmet på selve Derbydagen den 11. august”.

“Dansk Amatørrytter Club håber, at alle vil hilse de internationale ryttere velkommen – og derudover heppe ekstra meget på Danmark”, afslutter Rikke Bay Torp.


VIKING INTERNATIONAL CUP 40.000 kr. (3) 1400 gr
For 3-årige og ældre heste klasse 3.
Rides af amatørryttere med licens fra DK, GB, IRE, NHL.
Vægt: Aldersvægtreg. hcp. 3-årige -7,5 kg. Ældre -5,0 kg.
(Bundvægt: 60,0 kg.)

Picture of Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top