fbpx

Sejr til 2-årig svenskopdrættet hoppe i Hamborg

Mindre end to timer før King Davids mastodontiske Gruppe-3-triumf i Grosser Preis von Lotto Hamburg i fredags, opnåede det svenske opdrætterpar Helena og Tor Harry Sigfridsson akkurat som Pia og Henrik Stork en milepæl i deres opdrætterkarriere.


Svenskopdrættede Alison (til højre) aflægger maidentitlen i første forsøg på Hamburg-Horn.

Det skete, da deres 2-årige svenske opdræt Alison (Areion) debuterede med sejr i Preis der Dithmarscher Privatbrauerei over 1200 meter på Hamburg-Horn.

“Vi solgte hende sidste sommer til træner Hans-Jürgen Gröschel i Hannover”, fortæller Helena Sigfridsson til GalopSport.

Helena og Tor Harry Sigfridsson, der bl.a. også har opdrættet Jyllandsløbsvinderen og Derbyhåbet Sankt Peder (Reliable Man), opnåede med Alison deres mål med at opdrætte en vinder på kontinentet.

“Og det er vi meget, meget stolte over”.

Her ses Alison som føl sammen med sin mor Caesarina (Hernando) hos Helena og Tor Harry Sigfridsson.

Alison er ud af ægteparret Sigfridssons 18-årige avlshoppe Caesarina (Hernando), som vandt seks gange og som desuden er mor til de to Gruppe- og Listed-placerede Cabarita og Caesarion – begge efter Areion og dermed helsøskende til Alison.

Tredjemoderen er championhoppen Bright Generation, som bl.a. også er mormor til den franske champion og succesbeskeler Dabirsim.

“Caesarina har i år fået et hingstføl efter Appel Au Maitre“, fortsætter Helena Sigfridsson.

Netop dette kryds med Appel Au Maitre på en Hernando-hoppe har hidtil bragt to Listed-vindere i form af Suspicious Mind og Appelina, så at hingstvalget faldt på netop Appel Au Maitre i fjor var ikke noget tilfældigt match.

Helena Sigfridsson ses herover sammen med forhenværende træner Hans Adielsson. Foto: Burt Seeger.

Picture of Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top