fbpx

Andenplads til Ambiance i Hamborg

Roy Arne Kvisla-trænede Ambiance stod for en flot svensk præstation i Gruppe-3-opgøret Sparkasse Holstein Cup over 1200 meter i Hamborg.


Under Per-Anders Gråberg sluttede den 8-årige Camacho-søn på andenpladsen bag favoritten Waldpfad (Shamardal) efter at have ført størstedelen af vejen.

Ambiance var fortsat velgående i front ind på opløbsstrækningen, hvor Gråberg fortsat havde masser i tanken. Stockholm-gæsten kæmpede bravt, men kunne ikke stille noget op overfor det stærke udvendige angreb, og han var slået med halvanden længde på stregen.

Andenpladsen var 12.000 euro værd for Lisa Gautier og Pelu Läkarpraktik AB, som forud for denne sæson købte Ambiance og flyttede ham fra Jägersro til Bro Park, hvor han i fjor både vandt Zawawi Bro Park Vårsprint (L) og Bro Park Sprint Championship (L).

Ambiance stod for det bedste skandinaviske resultat hidtil i Hamborg, hvor Cathrine Erichsens Seaside Song i forgårs sluttede næstsidst under Carlos Lopez i et Gruppe-3-opgør for hopper.


På fredag er det King Davids tur til at prøve lykken i tyske Gruppe-3-regi. Med Oliver Wilson på ryggen starter den danskopdrættede hingst i Grosser Preis von Lotto Hamburg over 2000 meter, og det bliver imod fem konkurrenter.

Se startlisten til Grosser Preis von Lotto Hamburg (Gr.3) hér.

Picture of Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top