fbpx

Fire sejre og to andenpladser til Hyldmo

Den femdobbelte norske Derbyvinder, Are Hyldmo, så sig ikke tilbage på hjemmebanen onsdag eftermiddag, hvor det blev til fire sejre og to andenpladser fordelt på syv løb.


Hyldmo lagde ud sammen med Carlos Lopez den 7-årige hoppe Jurga (Academy Award), der som favorit i 20:10 vandt med tre længder foran Knut O. Arnesens Sonriente.

Derefter blev det sejr med Queen’s Delight (Special Quest), der i hænderne på Madeleine Haugland vandt med lidt over to længder før Tina Smiths Deecider.

Efter en andenplads med Geist (Swiss Spirit) i et maidenløb bag Cathrine Erichsens Muskat (Maxios), fulgte Hyldmo op med at vinde eftermiddagens to sidste opgør.

Først med Deceptor-sønnen Dickie Dickens/Silja Støren, der vandt foran sin staldkammerat Tenango/Carlos Lopez, og til sidst med Two Times (Reliable Man), der samtidig kunne sikre Alan Wallace sin anden dagssejr, efter han tidligere også havde vundet med Gina Mathisens Black Million (Deceptor).

Are Hyldmo vandt allerede i sin anden sæson som træner Norsk Derby med Winning Flush. Det var i 1984, og den næste kom 10 år senere med Duty Time. Siden fulgte også Inchrory i 1998, Barrier Reef i 2000 og Harrier i 2001.


Resultater: Øvrevoll, onsdag 3. juli

Repriser: Øvrevoll, onsdag 3. juli

Picture of Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top