fbpx

Björling har købt ny 2-årig i England

Selv om Claes Björling er tættere på 90 end 80, er skandinavisk galopsports trænernestor Claes Björling ikke forhindret i selv at rejse ud for at søge forstærkninger til sin stald i Sveriges hovedstad.


Ina Veronika Toverud og Claes Björling efter tredje dagssejr med Marshgate Lane. Foto: Elina Björklund / Svensk Galopp.
Claes Björling ses herover med Marshgate Lane og tidligere championlærling Ina Veronika Toverud. Foto: Elina Björklund / Svensk Galopp.

”Jeg fløj en tur til Englang og købte 2-årige Hypochondriac”, fortæller Claes Björling mandag morgen til GalopSport.

“Det er en dejlig hoppe, som gik arbejde for mig i lørdags. Jeg melder hende i dag til løb her på Bro Park den 13. juni”.

Pastoral Pursuit-datteren har startet tre gange i England indenfor en måned for sin tidligere træner David Evans – først som sjette på Lingfield, derefter som tredje i Brighton og senest den 2. maj som anden i Redcar.

”Hun virker absolut ikke mærket af det. Jeg tror, at hun kan 70 i sin første start for mig”, antager Claes Björling, som forinden har en enkelt starthest på hjemmebanen onsdag eftermiddag.

Bandola og Kaia Sofie Ingolfsland. Foto: Elina Björklund / Svensk Galopp.
Bandola og Kaia Sofie Ingolfsland. Foto: Elina Björklund / Svensk Galopp.

”Det bliver spændende at se hvor Bandola står i den konkurrence. Hun holder topform og udvikler sig hele tiden med sejre i to af sine tre starter i år”.

”Nu møder hun for første gang ældre heste, og så fra et dårligt spor. Jeg tror på hende, for ellers havde jeg ikke startmeldt, men jeg havde håbet på en bedre lodtrækning”.

Alle løbene på Bro Park vises på DanToto Racing Live på en onsdag middag og eftermiddag, som domineres af galopsporten på kanalen – med tilhørende løb på Happy Valley og i Aalborg.

Picture of Carsten Bundgaard

Carsten Bundgaard

Fokus: Skandinavien. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top