fbpx

Berneklints Dubai-trio meldt til den 28. april

Jägersro-træner Susanne Berneklints tre Dubaifarere har nu været hjemme i Sverige i en god måned efter deres succesfulde ophold i ørkenen.


I Kirk og Carlos Lopez triumferer i Zawawi Cup (Gr.3). Foto: Stefan Olsson / Svensk Galopp.
I Kirk og Carlos Lopez triumferer i Zawawi Cup (Gr.3). Foto: Stefan Olsson / Svensk Galopp.

”De er alle anmeldt til løb her på Jägesro den 28. april”, fortæller hun mandag til GalopSport

I Kirk og Trickbag har arbejdet meget tidligt her til morgen og alt virkede bare helt perfekt. Jeg har absolut ikke noget at klage over, hestene trives herligt og det er bare skønt”.

Svenskerens Dubai-hold med Plata O Plomo som den tredje hest, fik tilsammen præmier hjem for 931.393 svenske kronor, som betyder en nuværende overlegen føring for Berneklint i den skandinaviske trænerliga.

”Jeg starter min første hest i Sverige i år på onsdag, også her på Jågersro”, siger hun.

Suo Gan går ud over 1200 meter, præcis som hesten gjorde i samtlige fire starter for mig i fjor. Den var blandt de tre første hver gang, og det tror jeg også på den er i overmorgen”.

”Jeg er tilfreds med den i træningen, men ved også at både Vanja (Sandrup – red.) og Francisco (Castro – red.) har gode heste med i løbet, og man er altid en lille smule usikker når det handler om årsdebut”.

I Kirk med Carlos Lopez og Susanne Berneklint. Foto/Copyright: Erika Rasmussen for GalopSport.
Susanne Berneklint med I Kirk og Carlos Lopez. Foto/Copyright: Erika Rasmussen for GalopSport.

Berneklint refererer til Vanja Sandrups storløbsvinder Cash og Francisco Castros stortalent Es Raco, men hun kan også forvente konkurrence fra Søren Jensens Skandinaviensdebutant Lads Order, der som den eneste i feltet har startet i 2019 – det var 2. januar i England.

Det er bare Susanne Berneklints anden sæson som licenseret træner – debutåret resulterede i den imponerende sejrsprocent 31,57, med 18 sejre i 57 starter og præmier for 2.823.400 svenske kronor.

Picture of Carsten Bundgaard

Carsten Bundgaard

Fokus: Skandinavien. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top