fbpx

“Der kommer sikkert store overraskelser”

Bro Park måtte aflyse løbene i dag og Jägersro tilsvarende i onsdags, hvor løbene i stedet blev rykket til mandag eftermiddag.


”Jeg tror på, at løbsdagen gennemføres i morgen”, fortæller træner Hans-Inge Larsen søndag formiddag, efter at have tilset banens beskaffenhed.

”Den bliver våd og sikkert også på grænsen til dyb, så der kommer sikkert store overraskelser. Det kan dog ikke være overraskende for nogen, at en bane i december bliver krævende”.

”Nu er der jo stadigvæk et døgn til løbsdagen, men vi kunne i hvert fald have gennemført det, hvis løbene skulle rides i dag”, forklarer Jägersro-træneren, som i fjor nåede præmier for 1.581.197 svenske kronor. Cifre, han ikke når i 2018 med sine nuværende 1.296.378.

”Andet halvår har ikke forløbet som den første halvdel af sæsonen. Mange af mine heste er også blevet hævet i handicap, og alt i alt kan jeg kun være tilfreds med sæsonen. Desværre er mit materiale alt for spinkelt”.

”Jeg har 14 heste i træning, hvoraf flere er mine egne. Det er ikke nogen ønskesituation for en træner, men jeg får da snart tre nye åringer ind i stalden”, afslutter Hans-Inge Larsen.

Der er søndag kl. 12 registreret fire udgåede heste til mandagens løb hos ATG.

Én af disse er Lennart Jr Reuterskiölds svenske Kriteriumsvinder Two Eyed Jack, som ikke kommer til start i Skånelandlöpning med 200.000 kronor i førstepræmie.

Picture of Carsten Bundgaard

Carsten Bundgaard

Fokus: Skandinavien. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top