fbpx

Søster til Elusive Time blandt nye skandinaviske føl-handler

En Epaulette-halvsøster til det tidligere skandinaviske stjernenavn Elusive Time var blandt de skandinaviske handler på sidstedagen af Goffs November Sale i County Kildare.


Lot 1391. Hoppe v. Epaulette - Brosna Time (Danetime). Foto: GalopSport.Lot 1391. Hoppe v. Epaulette - Brosna Time (Danetime). Foto: GalopSport.
Lot 1391. Hoppe v. Epaulette – Brosna Time (Danetime). Foto: GalopSport.

Den brune hoppe, lot 1391, er efter den australske Gruppe-1-vinder Epaulette og ud af Danetime-datteren Brosna Time. Brosna Time er i forvejen mor til tre vindere, frem for alt Elusive Time (Elusive City), der som 2-årig i Bent Olsens træning både vandt Norsk Kriterium på Øvrevoll og Vinterfavoriternas Pris på Täby.

Elusive Time/Manuel Martinez. Foto: Stefan Olsson / Svensk Galopp.
Elusive Time/Manuel Martinez. Foto: Stefan Olsson / Svensk Galopp.

Som 3-årig vandt han bl.a. Derby Milen i Norge for Francisco Castro og fortsatte som ældre med at triumfere i Täby Open Sprint Championship (L), inden han blev importeret tilbage til Irland, hvor han i fjor bl.a. slog til i The Irish Cambridgeshire Handicap på The Curragh med 59.000 euro i førstepræmie.


Lot 1347, Hoppe v. Lawman - Wild Surmise (High Chaparral). Foto: GalopSport.
Lot 1347, Hoppe v. Lawman – Wild Surmise (High Chaparral). Foto: GalopSport.

Forinden fandt en anden skandinavisk handel sted omkring lot 1347, endnu et hoppeføl efter Gruppe-1-vinderen Lawman og ud af den ustartede High Chaparral-datter Wild Surmise.

Wild Surmise er halvsøster til Gruppe-3-placerede Mark Of An Angel, som igen er mor til den dobbelte Gruppe/Grade-3-vinder Queen Blossom.

“Begge hopper er købt af nye kunder på York Stutteri, og de kommer hjem sammen med de to øvrige føl der blev købt tidligere på ugen på Goffs”, fortæller Alexander Elsass, som foruden de to ovennævnte importer tager imod en hingst efter Lawman samt stutteriets egen investering, en hoppe efter No Nay Never. Læs mere om disse hér.

Goffs November Foal & Breeding Stock Sale endte med i alt 15 skandinaviske indkøb fordelt med seks føl og ni avlshopper til Danmark, Sverige og Norge.

Picture of Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top