fbpx

Stott sikrer vild rekord i Aarhus

I sin kun anden sæson som træner i Århus, har Marc Stott præsteret noget som ingen anden træner på banen har gjort indenfor hverken galop- eller travsport.


Danskeren har passeret tre millioner kroner i præmier med egentrænede heste i én og samme sæson. Han er samtidig den første galoptræner nogensinde i provinsen, som har nået de fremagende cifre.

”Det føles som en drøm”, fortæller en meget glad Mac Stott mandag.

“Jeg har haft et kanon godt år, selvom noget selvfølgelig kunne være forløbet bedre, for det var lidt surt at være så kort slået i Svenskt Kriterium i går”.

”Men set som helhed har 2018 været en supersæson. De andre år har jo ikke ligefrem været dårlige, men det er første gang jeg kommer over to millioner, og så tilmed over tre millioner – det er lidt svært at forstå”, fortæller fynboen, der højst sandsynligt starter årets sidste lot den kommende weekend i Århus.

”Der er en lille åbning for en start mere på Jägersro, men ja, det ligger til at vi stopper efter løbene på lørdag. Så skal hestene jo have ferie samtidig med, at alle åringer skal tilrides, så der er fuld fart på her i stalden også efter på lørdag. Jeg håber dog, at jeg kan få mig en lille ferie efter nytår”, oplyser Marc Stott, som for nylig tog afsked med Sabina Gammelgård på personalesiden.

”Jeg har heldigvis fået kvalificerede afløsere. Nanna Emilie Hansen skal begynde her, og så vender Sille Kjær Kristensen hjem fra England for at starte hos os. Hun viste allerede lovende ting mens hun var hos Brian Wilson”, sammenfatter Marc Stott.

Picture of Carsten Bundgaard

Carsten Bundgaard

Fokus: Skandinavien. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top