fbpx

Høje forventninger hos Neuroth

Øvrevolls mangedobbelte championtræner, Wido Neuroth, har et spændende hold til start torsdag aften på Øvrevoll – anført af staldens store norske derbyhåb I And I.


I And I og Oliver Wilson vinder foran Daxios/Fredrik Janetzky. Foto: Roger Svalsrød / Hesteguiden.com
I And I og Oliver Wilson vandt sin seneste start på Øvrevoll foran Daxios/Fredrik Janetzky. Foto: Roger Svalsrød / Hesteguiden.com

”Han var som frygtet ikke nogen tilhænger af dirten, og har gået to svage løb på Jägersro”, indleder Wido.

“Jeg forventer mig en helt anden præstation på græsset på torsdag. Der er kommet lidt vand i banen, hvilket hesten bifalder, men der er to dage til løbene, og varmen kan blive en svær modstander for ham. Jeg håber dog, at få en god formbesked inden Norsk Derby”.

Wido Neuroth har to heste med i det store 2-årsløb Eckbo Legats Vandrepokal, og de skal begge udfordre Marc Stotts ubesejrede Aperola.

”Beau Nuage er nok den bedste mulighed, da hun har fået debuten afklaret. Candyflower kommer ud for første gang, og hun er en vældig spændende hest, som jeg tror meget på for fremtiden. Startsporet er nok for dårligt til at tro på sejrschance”, bedømmer Wido, som i Point Taken Løp også sadler Buddy Bob, som var så tæt på at blive klassisk vinder i Norsk 2000 Guineas.

”Han måtte skifte position to gange i opløbet og var bare yderst kort slået. Han er stadig under udvikling, men møder nu ældre og mere hærdede heste – men jeg tror på ham”.

Appelina/Jan-Erik Neuroth. Foto: Roger Svalsrød / Arkiv.
Appelina/Jan-Erik Neuroth. Foto: Roger Svalsrød / Arkiv.

Bundsolide Appelina er også med på torsdagens det stærke hold. Hun skal forsvare sidste års sejr i Lanwades Stud Stakes (L) over 1600 meter.

”Hun måtte gå for tidligt sidst, og jeg frygter igen et taktisk løb i lav fart. Hun kan igen få svært ved at slå Icecapada, men formen er hvor den skal være”, afslutter Wido Neuroth.


Program: Øvrevoll, torsdag 2. august kl. 18.50.

Picture of Carsten Bundgaard

Carsten Bundgaard

Fokus: Skandinavien. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top