fbpx

19-årig vandt Grand National

Ryan Air-chefen Michael O’Leary, der havde tre startende i lørdagens Grand National, havde kun en der fuldførte, men det var vinderen Rule The World (odds 33-1), som vandt sit første steeple-chase nogensinde redet af den 19-årige David Mullins, som ligeledes vandt sit første steeple-chase.Med andre ord en fantastisk historie, især for ejeren, der nu har vundet de tre vigtigste forhindringsløb i England og Irland: Cheltenham Gold Cup, Irish Grand National og nu The Grand National.

Rule the World trænes af Mouse Morris, der her vandt sit første Grand National. Vinderen er faldet efter den tidligere franske derbyvinder Sulamani ud af Elaine Tully v. Persian Bold.

På andenpladsen sluttede favoritten Last Samuri, medens sidste års vinder Many Clouds blev taget op før de sidste par forhindringer efter længe have ført og lignet en vinder.

Vinderen er ni år gammel, andenhesten otte år og tredjehesten Vics Canvas 13 år!

Banen var meget tung og krævende, men lykkeligvis kom ingen heste og ryttere noget til.

Picture of Hans Erik Westerberg

Hans Erik Westerberg

Fokus: Internationalt / Avl & Auktioner. Født 1940 i København. Tidligere eksportmedarbejder i Rex Rotary, ansat i elektronikvirksomhed i Stockholm og selvstændig med virksomhed i elektronikbranchen i Danmark og Polen indtil 2010. Bestyrelsesmedlem i Klampenborg Galopselskab i 20 år samt formand. Sidenhen formand for Dansk Galop og nuværende bestyrelsesmedlem i Dansk Hestevæddeløb. Hestejer og opdrætter. Har bl.a. ejet Clarion King og er p.t. medejer af Stradivarius. Medforfatter af jubilæumsbogen “150 år med fest, farver og fuldblod”, skrevet i samarbejde med Per Bustrup.

Seneste artikler

Scroll to Top