fbpx

Zidane slog Masters Call i Bro Park Trial

For andet år i træk kom, så og dobbeltsejrede Sveriges championtræner Lennart J:r Reuterskiöld i Derbyseriens Bro Park Trial over 2100 meter dirt track i Stockholm. I fjor var det Canadian Kylie og American Zodiac der stod for bedriften, og i 2024-udgaven blev det Zidane foran Masters Call.De to Jägersro-gæster var deres konkurrenter overlegne i det veldoterede opgør med 332.000 svenske kronor til vinderen, og de udkæmpede deres duel på 10 længders afstand af Bent Olsen-trænede Lantana Camara (Swipe).

Patrick Wahl fik den bedste hjemmebaneplacering på fjerdepladsen med Duke Of Hastings (Juniper Tree), hvorefter Who Knows What (Hurricane Red) og Open Sky (Rock Of Gibraltar) tog de sidste pengepræmier.

Zidane og Elione Chaves vinder Bro Park Trial foran Masters Call med Andreas Tapia Dalbark. Foto: Elina Björklund / Svensk Galopp.

Zidane stod klart bedst til i tirsdagens store opgør for den klassiske årgang, og han svigtede heller ikke favoritspillerne. Han vandt hér sin femte sejr i otte starter, og han er nu mindre end 30.000 fra at blive millionær i svensk valuta.

Areion-sønnen, der er opdrættet af WM Racing AB og ejes af familien Svedberg og Hovängens Horseracing, står både anmeldt i Svenskt Derby den 14. juli og i Dansk Derby den 2. august.

Han kom direkte fra en femteplads i Voterlöpning og gav altså dette opgør endnu et stærkt boost.

Zidane og Elione Chaves vinder Bro Park Trial. Foto: Elina Björklund / Svensk Galopp.

Også staldkammeraten Masters Call (Appel Au Maitre) har Svenskt og Dansk Derby på sin agenda, og han kom fra en andenplads i Svenskt Derby Trial bag If He Says So (Summer Front).

Elione Chaves fulgte senere på aftenen op med at tage endnu en storløbssejr i Challenge Stakes (L) med Annike Bye Hansens Aphelios.En double blev det også til for Patrick Wahl i hoppernes Cinnamon Challenge over 1750 meter græs.

Hér trak Ninasimone (Rio De La Plata) og Ulrika Holmquist på trods af et kilos overvægt det længste strå foran sin staldveninde Little Arabella (Karakontie) med Jacob Johansen.

Sejren var den tredje på stribe denne aften for Ulrika Holmquist, der forinden havde vundet Kapps Stora Pris med Swinging Of Venice (Merchant Of Venice) og Järnhandicap med Annika Sjökvists King Felix Sacc (White Soxs).

Ninasimone sejrer i Cinnamon Challenge foran Little Arabella. Foto: Elina Björklund / Svensk Galopp.
Picture of Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top