fbpx

Vejen til The Macallan Dansk Derby: Ranking og noter – 19. juni

Efter sidste mandags indsats til The Macallan Dansk Derby resterer der 63 kandidater, og den forgangne weekend bød på en enkelt højdespringer i form af Søren Jensen-trænede Silver Wings, som steg fra 76 til 81 efter sin andenplads i Derbytesten.


Silver Wings var fire længder bag Irish Fire i Derbytesten og steg til 81 i handicap. Foto: Burt Seeger.

Silver Wings (Appel Au Maitre) fandt kun Bent Olsen-trænede Irish Fire (Make Believe) for god, og da den irskopdrættede vinder har Norsk Derby som årets store mål, bliver det ikke ham, Silver Wings skal slå for at vinde The Macallan Dansk Derby.

Silver Wings, som ejes af Jakob Dalhoffs Lokalebasen.dk A/S og er opdrættet i Sverige af Pernilla Nilsson, deler nu fjerdepladsen med Jessica Longs 2000 Guineas-vinder Bud (Moohaajim), og foran sig har duoen kun Slava Ukraini (Moohaajim) på 89, Ayani (Starspangledbanner) på 86 og Cotton Eye Joe (Appel Au Maitre) på 83.

Der skete ikke yderligere ændringer i listens Top-20, bortset fra, at Vinterfavoritten Eagle Eye (Gleneagles) er taget helt ud af Derbykapløbet og nu har forladt Lennart J:r Reuterskiöld på Jägersro.

På nuværende tidspunkt kræves der som minimum et handicap på 79 for at være sikker på en plads blandt de 15 bedste. Det betyder, at disse fem aspiranter på 78 kandiderer om de sidste fire pladser: Keep On Dancing (Moohaajim), Little Arabella (Karakontie), My Poet (Appel Au Maitre), Silverflame (Binary File) og Spinwell (Make Believe).Se eller gense Derbytesten herunder:

Picture of Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top